Greitoji paieška

Barankų užkepėlė

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 45 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(5 žvaigždutės; balsavo: 7)
13 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
12 foto
exit
Atsiųsti nuotrauką

Gaminimas

Barankėles užmerkti vandenyje 15 min. Paruošti faršą su prieskoniais. Paruoštą mėsą dėti į barankėlės viduriuką, ant viršaus užtarkuoti fermentinio sūrio ir uždėti mažą šauštelį majonezo. Kepti orkaitėje 15-20min.

Ingredientai

  • Barankos:1 pakelis (mažų)
  • Faršas:100 g.
  • Fermentinis sūris:20 g.
  • Majonezas:2-3 šaukšteliai
  • Mėsos prieskoniai:pagal skonį
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Laura
Prieš 8 m.
Grupė:
Įvertino:

Prastos baronkos (pigios) istizta po poros min ir tada jau jas geriau mest lauk, o brangesnes ir skaniau ir netizta

Mynde
Prieš 8 m.
Grupė:
Įvertino:

Mirkyti 1-2 nes istyzta as mirkiau apie 5 min man puse istizo

Spinduliux
Prieš 8 m.
Grupė:
Įvertino:

vienur raso mirkyti 1min, o cia jau 15min? tai kiek reikia mirkyti, kad neistiztu?

Laura
Prieš 8 m.
Grupė:
Įvertino:

-Labai patogu --lengva -skanu labai geras patiekalas!!

asa
Prieš 9 m.
Grupė:
Įvertino:

superinės barankėlės...šį patiekalą pamenu nuo vaikystės. Tik mirkau aš ne vandenyje, o piene. Net mano sūnus "vegetaras" valgo šį patiekalą :)

Nanndinni
Prieš 9 m.
Grupė: Pradedantieji
Įvertino:

Labai skanios barankeles :)

Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas
Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 6 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?