Barankų užkepėlė
Receptą atsiuntė: receptuknyga.lt
Gaminimas
Barankėles užmerkti vandenyje 15 min. Paruošti faršą su prieskoniais. Paruoštą mėsą dėti į barankėlės viduriuką, ant viršaus užtarkuoti fermentinio sūrio ir uždėti mažą šauštelį majonezo. Kepti orkaitėje 15-20min.
Ingredientai
- Barankos:1 pakelis (mažų)
- Faršas:100 g.
- Fermentinis sūris:20 g.
- Majonezas:2-3 šaukšteliai
- Mėsos prieskoniai:pagal skonį
Kategorijos:

Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Atsiliepimai ir vertinimai
Prieš 9 m.
Grupė:
Įvertino:
Prastos baronkos (pigios) istizta po poros min ir tada jau jas geriau mest lauk, o brangesnes ir skaniau ir netizta
Prieš 9 m.
Grupė:
Įvertino:
vienur raso mirkyti 1min, o cia jau 15min? tai kiek reikia mirkyti, kad neistiztu?
Prieš 10 m.
Grupė:
Įvertino:
superinės barankėlės...šį patiekalą pamenu nuo vaikystės. Tik mirkau aš ne vandenyje, o piene. Net mano sūnus "vegetaras" valgo šį patiekalą :)
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:
Naujausi receptai
Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 7 m. |
Svečias |
Citrininis kokteilis
skanu
Prieš 7 m. |
Svečias |
Troškintas fazanas
Bandau, kvepia skaniai
Prieš 7 m. |
Svečias |
Šokoladas
Kaip jus cia rankas deginat?
Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 7 m. |
Svečias |
Paukštienos šaltiena su daržovėmis
Isties labai skanu!!!
Prieš 7 m. |
Svečias |
Pieniški meduoliai
Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?