Kategorijos
- Sveikas maistas
- Pigu ir greita
- Gurmanams
- Alkoholiniai
- Apkepai
- Blynų receptai
- Bulvių patiekalai
- Daržovių patiekalai
- Desertai, saldumynai
- Duonos patiekalai
- Featured
- Gėrimai, kokteiliai
- Gira
- Grybų patiekalai
- Iškylų receptai
- Įvairūs desertai
- Įvairūs patiekalai
- Jūros gėrybės
- Kalėdiniai patiekalai
- Karšti patiekalai
- Kava
- Kompotai
- Konservavimas
- Kruopų patiekalai
- Kūčių patiekalai
- Ledai ir šerbetai
- Makaronų patiekalai
- Marinavimas
- Mėsos patiekalai
- Miltiniai patiekalai
- Nealkoholiniai
- Padažai
- Paukštienos patiekalai
- Picos
- Pieno patiekalai
- Pyragai
- Receptai vaikams
- Saldainiai
- Salotos, garnyrai
- Sausainiai
- Sriubos
- Sumuštiniai
- Tortai
- Troškiniai
- Uogienės
- Uogų patiekalai
- Užkandžiai
- Vaisių patiekalai
- Žuvies patiekalai
Barankų užkepėlė
Receptą atsiuntė: admin
Gaminimas
Barankėles užmerkti vandenyje 15 min. Paruošti faršą su prieskoniais. Paruoštą mėsą dėti į barankėlės viduriuką, ant viršaus užtarkuoti fermentinio sūrio ir uždėti mažą šauštelį majonezo. Kepti orkaitėje 15-20min.
Ingredientai
- Barankos:1 pakelis (mažų)
- Faršas:100 g.
- Fermentinis sūris:20 g.
- Majonezas:2-3 šaukšteliai
- Mėsos prieskoniai:pagal skonį
Kategorijos:

Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Atsiliepimai ir vertinimai
Prieš 12 m.
Grupė:
Įvertino:
Prastos baronkos (pigios) istizta po poros min ir tada jau jas geriau mest lauk, o brangesnes ir skaniau ir netizta
Prieš 12 m.
Grupė:
Įvertino:
vienur raso mirkyti 1min, o cia jau 15min? tai kiek reikia mirkyti, kad neistiztu?
Prieš 13 m.
Grupė:
Įvertino:
superinės barankėlės...šį patiekalą pamenu nuo vaikystės. Tik mirkau aš ne vandenyje, o piene. Net mano sūnus "vegetaras" valgo šį patiekalą :)
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:
Naujausi receptai
Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 10 m. |
Svečias |
Citrininis kokteilis
skanu
Prieš 10 m. |
Svečias |
Troškintas fazanas
Bandau, kvepia skaniai
Prieš 10 m. |
Svečias |
Šokoladas
Kaip jus cia rankas deginat?
Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 10 m. |
Svečias |
Paukštienos šaltiena su daržovėmis
Isties labai skanu!!!
Prieš 10 m. |
Svečias |
Pieniški meduoliai
Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?