Greitoji paieška

Barankų užkepėlė

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 45 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(5 žvaigždutės; balsavo: 7)
13 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
12 foto
exit
Atsiųsti nuotrauką

Gaminimas

Barankėles užmerkti vandenyje 15 min. Paruošti faršą su prieskoniais. Paruoštą mėsą dėti į barankėlės viduriuką, ant viršaus užtarkuoti fermentinio sūrio ir uždėti mažą šauštelį majonezo. Kepti orkaitėje 15-20min.

Ingredientai

  • Barankos:1 pakelis (mažų)
  • Faršas:100 g.
  • Fermentinis sūris:20 g.
  • Majonezas:2-3 šaukšteliai
  • Mėsos prieskoniai:pagal skonį
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Laura
Prieš 12 m.
Grupė:
Įvertino:

Prastos baronkos (pigios) istizta po poros min ir tada jau jas geriau mest lauk, o brangesnes ir skaniau ir netizta

Mynde
Prieš 12 m.
Grupė:
Įvertino:

Mirkyti 1-2 nes istyzta as mirkiau apie 5 min man puse istizo

Spinduliux
Prieš 12 m.
Grupė:
Įvertino:

vienur raso mirkyti 1min, o cia jau 15min? tai kiek reikia mirkyti, kad neistiztu?

Laura
Prieš 13 m.
Grupė:
Įvertino:

-Labai patogu --lengva -skanu labai geras patiekalas!!

asa
Prieš 13 m.
Grupė:
Įvertino:

superinės barankėlės...šį patiekalą pamenu nuo vaikystės. Tik mirkau aš ne vandenyje, o piene. Net mano sūnus "vegetaras" valgo šį patiekalą :)

Nanndinni
Prieš 14 m.
Grupė: Pradedantieji
Įvertino:

Labai skanios barankeles :)

Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas

Naujausi receptai

Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 10 m.
Svečias
Prieš 10 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 10 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 10 m.
Svečias
Prieš 10 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?