Kategorijos
- Sveikas maistas
- Pigu ir greita
- Gurmanams
- Alkoholiniai
- Apkepai
- Blynų receptai
- Bulvių patiekalai
- Daržovių patiekalai
- Desertai, saldumynai
- Duonos patiekalai
- Featured
- Gėrimai, kokteiliai
- Gira
- Grybų patiekalai
- Iškylų receptai
- Įvairūs desertai
- Įvairūs patiekalai
- Jūros gėrybės
- Kalėdiniai patiekalai
- Karšti patiekalai
- Kava
- Kompotai
- Konservavimas
- Kruopų patiekalai
- Kūčių patiekalai
- Ledai ir šerbetai
- Makaronų patiekalai
- Marinavimas
- Mėsos patiekalai
- Miltiniai patiekalai
- Nealkoholiniai
- Padažai
- Paukštienos patiekalai
- Picos
- Pieno patiekalai
- Pyragai
- Receptai vaikams
- Saldainiai
- Salotos, garnyrai
- Sausainiai
- Sriubos
- Sumuštiniai
- Tortai
- Troškiniai
- Uogienės
- Uogų patiekalai
- Užkandžiai
- Vaisių patiekalai
- Žuvies patiekalai
Bavariški kukuliai
Aprašymas
Vokiškas kukulių su slyvomis receptas.
Gaminimas
Iš vakaro išvirti neluptas bulves. Išvirtas tuoj pat nulupti, sugrūsti košę r palikti vėsioje vietoje iki rytojaus.
Paruošti tešlą: dubenyje sumaišyti bulvių košę, vienas po kito įmušti kiaušinius, sudėti miltus, manų kruopas, pasūdyti; viską gerai išminkyti į vientisą masę. Miltuotomis rankomis padaryti apvalius kukulius, į kiekvieno vidų įdėti po slyvą be kauliuko.
Dideliame puode pašildyti sūdytą vandenį. Kai vanduo užvirs, sudėti į jį kukulius, po to išgriebti ir duoti jiems nuvarvėti. Sviestą pakaitinti keptuvėje, kol paruduos. Iš pradžių pavolioti nusausintus kukulius lydytame svieste, po to - džiūvėsiuose. Išdėlioti ant didelės lėkštės ir apibarstyti cukraus pudros ir smulkinto cinamono mišiniu.
Ingredientai
- Bulvės:1 kg. 600 g.
- Cinamonas:truputis
- Cukrus:60 g.
- Druska:truputis
- Džiūvėsėliai:100 g.
- Kiaušiniai:3 vnt.
- Manų kruopos:80 g.
- Miltai:100 g.
- Slyvos:1 kg.
- Sviestas:50 g.
Receptas #6800

Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Atsiliepimai ir vertinimai
Naujausi receptai
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |