Paruošiamas per: 2 val. 20 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Rusiškas jautienos guliašas.
Jautienos filė supjaustyti 1,5 - 2 cm. dydžio kubeliais. keptuve išlydyti 50 g. sviesto, apkepinti jautienos gabaliukus ir susmulkintus svogūnus. Kai viskas paruduos, pasūdyti, įberti pipirų. Uždengti dangčiu ir virti ant silpnos ugnies maždaug 1,5 val. Tada sudėti grybus.
Kol mėsa virs, nulupti, nuplauti, supjaustyti gabaliukais bulves ir išvirti. Kai bulvės bus beveik išvirusios, sudėti jas į keptuvą su mėsa. Sudėti grietinę ir dar 10 min. virti ant silpnos ugnies.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |