Greitoji paieška

Briuselio medalionai

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 40 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(0 žvaigždutės; balsavo: 0)
1 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
exit
Atsiųsti nuotrauką

Gaminimas

Salierų griežinėliai pakepinami gerai įkaitintuose riebaluose, kol pasidaro šviesiai auksinės spalvos.

Kepenėlių riekelės pavoliojamos miltuose, suvilgomos kiaušinyje, pavoliojamos maltuose džiūvėsiuose, truputį apkepinamos, apibarstomos pipirais, druska, apšlakstomos citrinos sultimis, uždedamos ant salierų griežinėlių ir patiekiamos su pyragu.

Ingredientai

exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas

Naujausi receptai

Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 10 m.
Svečias
Prieš 10 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 10 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 10 m.
Svečias
Prieš 10 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?