Paruošiamas per: 1 val. 0 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Bulves išvirti ir sugrūsti, kad neliktų gumulų. Tada į jas suberti miltus, manų kruopas, sumušti kiaušinius, pasūdyti, ir viską gerai suminkyti. Iš paruoštos tešlos iškočioti ploną lakštą, stikline išspausti skrituliukus, ant kiekvieno iš jų uždėti uogų ar vaisių tyrės, skritulius sulenkti, gerai apspausti jų kraštus, kad neištekėtų tyrė, virtinukus sumesti į pasūdytą verdantį vandenį ir virti apie 3 min. Išvirusius išgriebti, apvolioti džiūvėsiuose, apibarstyti miltiniu cukrumi ir apipilti tirpytu sviestu.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |