Greitoji paieška

Čekiški bulvių virtinukai

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 1 val. 0 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(0 žvaigždutės; balsavo: 0)
2 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
exit
Atsiųsti nuotrauką

Gaminimas

Bulves išvirti ir sugrūsti, kad neliktų gumulų. Tada į jas suberti miltus, manų kruopas, sumušti kiaušinius, pasūdyti, ir viską gerai suminkyti. Iš paruoštos tešlos iškočioti ploną lakštą, stikline išspausti skrituliukus, ant kiekvieno iš jų uždėti uogų ar vaisių tyrės, skritulius sulenkti, gerai apspausti jų kraštus, kad neištekėtų tyrė, virtinukus sumesti į pasūdytą verdantį vandenį ir virti apie 3 min. Išvirusius išgriebti, apvolioti džiūvėsiuose, apibarstyti miltiniu cukrumi ir apipilti tirpytu sviestu.

Ingredientai

exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas
Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 6 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?