Čekiški knedliai

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 1 val. 0 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(0 žvaigždutės; balsavo: 0)
13 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
11 foto
exit
Atsiųsti nuotrauką

Aprašymas

Knedliai pagal čekišką receptą. Jiems galima naudoti įvairų įdarą iš grybų, mėsos, lašinukų arba daržovių. Išmėginkit:).

Gaminimas

Virtos bulvės sumalamos, į jas įberiama miltų, įmušami kiaušiniai, sudedami prieskoniai ir užminkoma tešla.

Iš jos iškočiojamas 1/2 cm. storio lakštas. Jis supjaustomas 8 cm. pločio, 5 cm. ilgio juostomis, kurių kiekviena aptepama įdaru, suvyniojama į ritinėlį, galai apspaudžiami.

Knedliai sudedami į truputį pasūdytą verdantį vandenį, 20 min. paverdami ant mažos ugnies, paskui išgriebiami į kiaurąsamtį ir, nutekėjus vandeniui, išverčiami į dubenį.

Džiūvėsiai pakepinami svieste, kol pasidaro rusvi, ir supilami ant knedlių.

Įdarui tinka mėsa, lašinukai arba daržovės, tik prieš tai juos reikia pakepinti riebalais, svogūnais ir prieskoniniais žalumynais. Grybai taip pat puikus įdaras.

Knedliai patiekiami su šviežiomis salotomis arba su šiltu žalumynų užpilu.

Ingredientai

exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Marija
Prieš 9 m.
Grupė:
Įvertino:

Kur ir kaip panaudoti bulviu krakmola, jis yra ingridientu tarpe, o gaminime nepaminetas.

Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas

Naujausi receptai

Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 7 m.
Svečias
Prieš 7 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 7 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 7 m.
Svečias
Prieš 7 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?