Greitoji paieška

Cepelinai

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 1 val. 10 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(0 žvaigždutės; balsavo: 0)
11 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
11 foto
exit
Atsiųsti nuotrauką

Aprašymas

Lietuviškos virtuvės pasididžiavimas - didžkukuliai (cepelinai). Skanaus ;).

Gaminimas

Pusė bulvių nuskutama, sutarkuojama, per audeklą nusunkiama ir gerai sumaišoma su kita tiek su lupenomis virtų, nuluptų ir sutrintų bulvių. Tešla pasūdoma.

Virta ar kepta mėsa smulkiai supjaustoma arba sumalama, svogūnai truputį pakepinami ir sumaišomi su mėsa. Į įdarą įberiama druskos, pipirų.

Iš bulvių padaromi maždaug 8 cm. ilgio kukuliai, į jų vidurį įdedama įdaro, kraštai geria apspaudžiami.

Didžkukuliai sudedami į pasūdytą verdantį vandenį ir išverdami. Prie jų paduodami spirginti lašinukai, taip pat galima patiekti ir grietinės.

Ingredientai

exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas
Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 6 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?