Paruošiamas per: 1 val. 10 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Lietuviškos virtuvės pasididžiavimas - didžkukuliai (cepelinai). Skanaus ;).
Pusė bulvių nuskutama, sutarkuojama, per audeklą nusunkiama ir gerai sumaišoma su kita tiek su lupenomis virtų, nuluptų ir sutrintų bulvių. Tešla pasūdoma.
Virta ar kepta mėsa smulkiai supjaustoma arba sumalama, svogūnai truputį pakepinami ir sumaišomi su mėsa. Į įdarą įberiama druskos, pipirų.
Iš bulvių padaromi maždaug 8 cm. ilgio kukuliai, į jų vidurį įdedama įdaro, kraštai geria apspaudžiami.
Didžkukuliai sudedami į pasūdytą verdantį vandenį ir išverdami. Prie jų paduodami spirginti lašinukai, taip pat galima patiekti ir grietinės.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 9 m. |
Svečias |
Prieš 9 m. |
Svečias |
Prieš 9 m. |
Svečias |
Prieš 9 m. |
Svečias |
Prieš 9 m. |
Svečias |