Paruošiamas per: 40 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Salotų lapai nuplaunami ir apverdami. Vienam vyniotiniui reikia apie 1 - 2 lapų.
Su pakepintais svogūnais apkepama virta, smulkiai supjaustyta rūkyta mėsa. Ji ant lapų išdėliojama lygiu sluoksniu, ant viršaus užbarstoma kubeliais pjaustyto sūrio, apšlakstoma pomidorų pasta. Tada lapų kraštai užlenkiami, lapai susukami, pasūdomi, aptepami aliejumi, apvoliojami džiūvėsiuose arba miltuose ir apkepami.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |