Greitoji paieška

Didžkukuliai (cepelinai)

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 1 val. 20 min.
Sudėtingumas: Vidutinis
Įvertinimas:
(0 žvaigždutės; balsavo: 0)
2 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
exit
Atsiųsti nuotrauką

Gaminimas

Trečdalis bulvių išverdama neluptų, po to nulupamos, ataušinamos ir sumalamos. Žalios bulvės nulupamos, sutarkuojamos, nusunkiamos, pridedama virtų bulvių, pasūdoma ir išminkoma.

Mėsos įdaras: mėsa sumalama, pridedama pakepintų svogūnų, pipirų, druskos, šalto vandens ir išminkoma.

Bulvių masė suskirstoma gabalėliais, ant delno išplojami paplotėliai, dedama įdaro. Tada padaromi apvalūs ar pailgi kukuliai. Jie dedami į verdantį pasūdytą vandenį ir verdami puse valandos.

Patiekiami su smulkiai pjaustytais spirgintais lašinukais su svogūnais.

Ingredientai

exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas
Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 6 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?