Paruošiamas per: 1 val. 20 min.
Sudėtingumas: Vidutinis
Trečdalis bulvių išverdama neluptų, po to nulupamos, ataušinamos ir sumalamos. Žalios bulvės nulupamos, sutarkuojamos, nusunkiamos, pridedama virtų bulvių, pasūdoma ir išminkoma.
Mėsos įdaras: mėsa sumalama, pridedama pakepintų svogūnų, pipirų, druskos, šalto vandens ir išminkoma.
Bulvių masė suskirstoma gabalėliais, ant delno išplojami paplotėliai, dedama įdaro. Tada padaromi apvalūs ar pailgi kukuliai. Jie dedami į verdantį pasūdytą vandenį ir verdami puse valandos.
Patiekiami su smulkiai pjaustytais spirgintais lašinukais su svogūnais.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 8 m. |
Svečias |
Prieš 8 m. |
Svečias |
Prieš 8 m. |
Svečias |
Prieš 8 m. |
Svečias |
Prieš 8 m. |
Svečias |