Greitoji paieška

Didžkukuliai (cepelinai)

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 1 val. 20 min.
Sudėtingumas: Vidutinis
Įvertinimas:
(0 žvaigždutės; balsavo: 0)
2 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
exit
Atsiųsti nuotrauką

Gaminimas

Trečdalis bulvių išverdama neluptų, po to nulupamos, ataušinamos ir sumalamos. Žalios bulvės nulupamos, sutarkuojamos, nusunkiamos, pridedama virtų bulvių, pasūdoma ir išminkoma.

Mėsos įdaras: mėsa sumalama, pridedama pakepintų svogūnų, pipirų, druskos, šalto vandens ir išminkoma.

Bulvių masė suskirstoma gabalėliais, ant delno išplojami paplotėliai, dedama įdaro. Tada padaromi apvalūs ar pailgi kukuliai. Jie dedami į verdantį pasūdytą vandenį ir verdami puse valandos.

Patiekiami su smulkiai pjaustytais spirgintais lašinukais su svogūnais.

Ingredientai

exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas

Naujausi receptai

Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 10 m.
Svečias
Prieš 10 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 10 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 10 m.
Svečias
Prieš 10 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?