Greitoji paieška

Gelteklės su grybais ir silke

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 50 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(0 žvaigždutės; balsavo: 0)
1 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
exit
Atsiųsti nuotrauką

Gaminimas

Geltekles išvirti pasūdytame vandenyje. Išvirusias nulupti, supjaustyti 1 cm. ilgio gabaliukais, apšlakstyti citrinos sultimis ir apkepinti aliejuje. Svogūną supjaustyti pusžiedžiais ir kepinti su aliejumi, kol pagels, po to sudėti susmulkintus grybus, pasūdyti, įberti kmynų ir dar 10 - 15 min. pakepinti.

Silkes nulupti ir, išėmus ašakas, supjaustyti nedideliais gabaliukais. Ant paruoštų silkių sudėti geltekles, sumaišius jas su grybais. Silkę galima pakeisti sūdyta strimele.

Ingredientai

  • Aliejus:3-4 šaukštai
  • Citrinos sultys:pagal skonį
  • Druska:pagal skonį
  • Gelteklės:500 g.
  • Kmynai:pagal skonį
  • Marinuoti grybai:300 g.
  • Silkės:400 g.
  • Svogūnai:2-3 vnt.
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas
Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 6 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?