Paruošiamas per: 30 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Receptas 4-ioms porcijoms. Salotų lapus nuplaukite, nusausinkite, supjaustykite. Susmulkintus svogūnus bei česnakus pakepinkite su 4 šaukštais aliejaus, tada sudėkite lapus ir patroškinkite 2 min. Pagardinkite druska, pipirais. Sūrį suraikykite griežinėliais. Nuskabytus čiobrelių lapelius sumaišykite su likusiais 4 šaukštais aliejaus, druska, pipirais. Sūrio griežinėlius sudėkite į ugniai atsparų kepimo indą, palaistykite čiobrelių padažu ir kepkite orkaitėje apie 4min. Riešutus paskrudinkite keptuvėje. Patiekdama lėkštėse paklokite salotų lapų, ant jų išdėliokite sūrio griežinėlius ir apibarstykite skrudintais kedrų riešutais.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |