Paruošiamas per: 1 val. 0 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įdaryti agurkai graikiškai.
Agurkai nulupami ir perpjaunami skersai pusiau. Išimami sėklalizdžiai. Išskobtos puselės prikemšamos faršo arba pievagrybių. Jis paruošiamas šitaip: malta mėsa arba grybai sumaišoma su svogūnais, mirkytu pyragu arba ryžiais, (galima dėti virtų arba žalių kiaušinių), petražolės lapais, druska ir pipirais.
Įdarytos agurkų puselės suvožiamos su kitomis puselėmis, aprišamos siūlu, sudedamos į riebalais išteptą ugniai atsparaus stiklo indą, apipilamos keletu šaukštų grietinės arba jogurto, sumaišytų su pomidorų pasta, apšlakstomos citrinos sultimis, uždengiamos dangčiu ir 20 min. patroškinama.
Gatavi agurkai apibarstomi krapais ir patiekiami su pyragu.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 8 m. |
Svečias |
Prieš 8 m. |
Svečias |
Prieš 8 m. |
Svečias |
Prieš 8 m. |
Svečias |
Prieš 8 m. |
Svečias |