Paruošiamas per: 40 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Gardus patiekalas, kuris puikiai tinka su biria ryžių koše ir padažu :)
Vienodo dydžio agurkus nulupti, perpjauti išilgai, išimti sėklas. Nuluptas dešreles perpjauti pusiau ir sudėti į išskobtus agurkus, užvožti agurkų puselėmis, apvyniojus siūlu, sudėti į puodą, užpilti trupučiu parūgštinto vandens ir troškinti.
Padažas. Iš sviesto, miltų, sultinio ir trynio išvirti padažą, pasūdyti, suberti supjaustytus krapus ir užpilti ant agurkų.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |