Greitoji paieška

Įdaryti aguročiai

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 1 val. 0 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(0 žvaigždutės; balsavo: 0)
1 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
exit
Atsiųsti nuotrauką

Aprašymas

Grybais įdaryti aguročiai su padažu.

Gaminimas

Nuluptus aguročius perpjauti pusiau, išskobti dalį minkštimo su sėklomis taip, kad per agurotį išilgai eitų griovelis. Po to juos apvirti pasūdytame vandenyje (10 - 15 min.). Išimtą iš aguročių minkštimą sukapoti, sumaišyti su supjaustytais virtais grybais, sukapotais petražolių lapais ir su svieste pakepintais svogūnais arba porais. Masę pasūdyti, įberti pipirų ir pakepinti.

Į apvirtus aguročius pridėti paruoštos masės ir troškinti, pripylus vandens arba mėsos sultinio tiek, kad jis nesemtų įdaro. Ištroškintus aguročius sudėti į lėkštę.

Sultinį, kuriame troškinti aguročiai nupilti ir panaudoti padažui gaminti: sudėti gerai išmaišytus kiaušinius, grietinę, likusį sviestą ir, nuolat maišant, pakaitinti (neužvirinti), kol padažas pasidarys grietinės tirštumo.

Šiuo padažu užpilti šiltus aguročius.

Ingredientai

exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas
Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 6 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?