Paruošiamas per: 1 val. 0 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Jugoslaviški avies sūriu įdaryti ankštiniai pipirai.
Paimti stambius raudonus arba žalius pipirus, nupjauti kotelius, išskobti vidų.
Šakute sumaigyti avies sūrį, įmušti kiaušinius, pasūdyti. Šiuo įdaru prikimšti kiekvieną pipirą.
Į puodą supilti aliejų, sudėti įdarytus pipirus, ant kiekvienos uždėti truputį serbiško sūrio (galite naudoti tiesiog fermentinį sūrį). Kepti 20 - 25 min. karštoje orkaitėje.
Taip pat įdarui galima naudoti varškę, sumaišytą su riebia grietine.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |