Paruošiamas per: 40 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įdaryti ankštiniai pipirai pagal portugališką receptą.
Pipirų ankštys nuplaunamos, išimami jų sėklalizdžiai. Sardinės šakutėmis padalijamos pusiau ir sumaišomos su virta biria ryžių koše, iš dėžutės išpiltu aliejumi (nuo sardinių), kapotu virtu kiaušiniu, druska, pipirais bei petražolėmis.
Šios masės prikemšamos pipirų ankštys. Jos 15 min. patroškinamos įkaitintame aliejuje ir karštos, su pyragu patiekiamos į stalą.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |