Greitoji paieška

Įdaryti krabai

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 1 val. 30 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(0 žvaigždutės; balsavo: 0)
2 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
11 foto
exit
Atsiųsti nuotrauką

Gaminimas

Gyvus krabus 12 - 15 min. virti vandenyje su 2 citrinų sultimis, čiobreliais, lauro lapais, raudonaisiais pipirais. Išgriebti iš nuoviro, ataušinti. Atsargiai atidaryti šarvus, išimti mėsą iš žnyplių ir kojelių. Mėsą sumalti.

Įdaras: sumaišyti piene išmirkytą duonos minkštimą, maltus rūkytus lašinius, susmulkintus svogūnus (pakepinti su sviestu), supilti baltąjį vyną, suberti petražoles ir smulkintus česnakus. Sudėti krabų mėsą. Jei reikia, įberti druskos, raudonųjų pipirų. 5 min. pakepinti ant vidutinės ugnies.

Krabų šarvus nuplauti, įtrinti citrinos sultimis, įdėti dalį įdaro. Pabarstyti tarkuotais džiūvėsiais. Į kiekvienus šarvus įdėti po 5 g. sviesto ir 10 min. kepti karštoje orkaitėje.

Ingredientai

  • Baltasis vynas:50 g.
  • Česnakai:3 g.
  • Čiobreliai :truputis
  • Citrinos:3 vnt.
  • Duona:100 g.
  • Džiūvėsėliai:40 g.
  • Krabai:6 vnt.
  • Lauro lapai:keletas
  • Petražolės:truputis
  • Pienas:50 g.
  • Pipirai:truputis
  • Raudonieji pipirai:truputis
  • Rūkyti lašiniai:60 g.
  • Sviestas:50 g.
  • Svogūnai:50 g.
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas
Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 6 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?