Kategorijos
- Sveikas maistas
- Pigu ir greita
- Gurmanams
- Alkoholiniai
- Apkepai
- Blynų receptai
- Bulvių patiekalai
- Daržovių patiekalai
- Desertai, saldumynai
- Duonos patiekalai
- Featured
- Gėrimai, kokteiliai
- Gira
- Grybų patiekalai
- Iškylų receptai
- Įvairūs desertai
- Įvairūs patiekalai
- Jūros gėrybės
- Kalėdiniai patiekalai
- Karšti patiekalai
- Kava
- Kompotai
- Konservavimas
- Kruopų patiekalai
- Kūčių patiekalai
- Ledai ir šerbetai
- Makaronų patiekalai
- Marinavimas
- Mėsos patiekalai
- Miltiniai patiekalai
- Nealkoholiniai
- Padažai
- Paukštienos patiekalai
- Picos
- Pieno patiekalai
- Pyragai
- Receptai vaikams
- Saldainiai
- Salotos, garnyrai
- Sausainiai
- Sriubos
- Sumuštiniai
- Tortai
- Troškiniai
- Uogienės
- Uogų patiekalai
- Užkandžiai
- Vaisių patiekalai
- Žuvies patiekalai
Įdaryti lazanijos lakštai
Gaminimas
Išvirkite lazanijos lakštus pasūdytame vandenyje. Canellonni virti nereikia. Nuvalykite porus. Atskirkite lapus, nuplaukite juos. 8 lapus atidėkite. Tarkuotą fermentinį sūrį sumaišykite su varške ir grietine. Supilkite citrinų sultis, pasūdykite, įberkite pipirų. Jei tai canelloni, prikimšti ir pilti pieno padažą ir troškinti.Jei lazanijos lapai. Atsargiai išverskite lazanijos gabalus į kiaurasamtį, po to sudėliokite juos ant medinės lentos. Ant kiekvieno lazanijos gabalo padėkite po poro lapą, ant viršaus - sūrio masės. Perpjaukite stačiakampius perpus ir ant kiekvieno keturkampio padėkite po gabalėlį lašišos. Susukite kvadratus vyniotiniais, suriškite juos poro juostelėmis, ant viršaus pabarstykite žalumynų, pavyzdžiui, petražolių arba čiobrelių. Trumpai apkepkite orkaitėje.
Ingredientai
- Citrinų sultys:2 šaukštai
- Druska:pagal skonį
- Fermentinis sūris:100 g.
- Grietinė:4 šaukštai
- Lazanijos lakštai:8 vnt. (arba 16 makaronų)
- Malti baltieji pipirai:pagal skonį
- Porai:2 vnt.
- Rūkyta lašiša:16 gabalelių
- Varškė:300 g.
Receptas #1093
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Atsiliepimai ir vertinimai
Naujausi receptai
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |