Paruošiamas per: 30 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Obuoliai nulupami, nupjaunamos jų viršūnės, išskobiamas vidus, o krašteliai išpjaustomi danteliais.
Kol paruošiamas įdaras, obuoliai sudedami į karštą parūgštintą vandenį, kad nepajuoduotų.
Įdaras pagaminamas iš kietai virtų kapotų kiaušinių, virtų daržovių, grietinės, supjaustytos gabaliukais virtos mėsos.
Pripildyti įdaro obuoliai sustatomi plokščioje lėkštėje ant salotų lapų.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |