Paruošiamas per: 1 val. 0 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Čiles resenos - kepti įdaryti saldieji pipirai pagal meksikiečių virtuvę.
Pipirų ankštys išilgai perpjaunamos, išėmus sėklalizdžius, perplaunamos, užpilamos karštu vandeniu ir 20 min. palaikomos, kad truputį suminkštėtų (galima imti ir marinuotus pipirus).
Paruoštos pipirų puselės įdaromos sūriu arba mėsos faršu, suvožiamos po 2 ir apvyniojamos siūlu.
Tryniai išsukami su vandeniu ir miltais, į gautą tešlą įkrečiama atskirai išplakti baltymai. Viskas sumaišoma.
Paruoštos ankštys suvilgomos skystoje tešloje ir po 1 iškepamos verdančiuose riebaluose, paskui sudedamos ant rūkomojo popieriaus arba sieto, kad nuvarvėtų riebalai.
Patiekiamos su padažu.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |