Greitoji paieška

Įdaryti svogūnai

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 1 val. 0 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(0 žvaigždutės; balsavo: 0)
3 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
11 foto
exit
Atsiųsti nuotrauką

Gaminimas

Svogūnai nulupami, apverdami.

Apvirtiems svogūnams nupjaunamos viršūnėlės, o jų vidus - išskobiamas.

Paruošti svogūnai prikemšami įdaro, sudedami į riebalais teptą puodą. Ant svogūnų šiek tiek uždedama sviesto.

Svogūnai kepami orkaitėje, kol paviršius pagelsta. Tada įpilama šiek tiek sultinio, grietinės ir vis palaistant baigiama kepti.

Įdaras: vidinė svogūnų dalis pakepinama svieste. Į juos sudedama virta malta mėsa, piene išmirkyti džiūvėsiai, grietinė, pagal skonį įberiama druskos, pipirų, ir viskas išmaišoma.

Iškepti svogūnai gali būti tiekiami su padažu, kuriame kepė ir papuošti krapais.

Kas mėgstat sūrį, prieš baigiant kepti, galite juo apibarstyti svogūnų viršų.

Ingredientai

exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas
Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 6 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?