Paruošiamas per: 1 val. 0 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Svogūnai nulupami, apverdami.
Apvirtiems svogūnams nupjaunamos viršūnėlės, o jų vidus - išskobiamas.
Paruošti svogūnai prikemšami įdaro, sudedami į riebalais teptą puodą. Ant svogūnų šiek tiek uždedama sviesto.
Svogūnai kepami orkaitėje, kol paviršius pagelsta. Tada įpilama šiek tiek sultinio, grietinės ir vis palaistant baigiama kepti.
Įdaras: vidinė svogūnų dalis pakepinama svieste. Į juos sudedama virta malta mėsa, piene išmirkyti džiūvėsiai, grietinė, pagal skonį įberiama druskos, pipirų, ir viskas išmaišoma.
Iškepti svogūnai gali būti tiekiami su padažu, kuriame kepė ir papuošti krapais.
Kas mėgstat sūrį, prieš baigiant kepti, galite juo apibarstyti svogūnų viršų.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |