Paruošiamas per: 40 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Pikantiški ryžiai pagal indonezietišką receptą.
Ryžiai išverdami pasūdytame vandenyje (tik nesuvirinami). Pipirai ir gvazdikėliai supilami į mažą marlinį maišelį ir įleidžiami į puodą su ryžiais. Išvirę ryžiai atvėsinami; ant viršaus sudėliojami virtos jūrinės žuvies gabalėliai, banano ir ananaso griežinėliai. Viskas apšlakstoma citrinos sultimis. Kaparėliai supjaustomi, sumaišomi su jogurtu ir supilami ant ryžių. Kurį laiką patiekalą reikia palaikyti.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |