Paruošiamas per: 1 val. 50 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Jautieną supjaustyti į 12 gabaliukų.
Paruošti arachisų tešlą: arachisus gerai sugrūsti grūstuvėje, jei reikia, įpilti truputį vandens ir aliejaus, kad masė pasidaryta vientisa.
Puode pašildyti aliejų, jame apkepinti mėsos gabaliukus. Mėsą išimti, tame pačiame aliejuje apkepinti susmulkintus svogūnus ir nuluptus, perpjautus pusiau pomidorus be sėklų. Įpilti vandens, pasūdyti, įberti pipirų, sudėti likusias nuluptas ir gabaliukais supjaustytas daržoves. Uždengti ir 45 min. virti ant mažos ugnies.
Po to sudėti jautienos gabalus ir arachisų tešlą, gerai išmaišyti. Virti uždengtą dar 30 min.
Į stalą tiekti su vandenyje virtais ryžiais.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 7 m. |
Svečias |
Prieš 7 m. |
Svečias |
Prieš 7 m. |
Svečias |
Prieš 7 m. |
Svečias |
Prieš 7 m. |
Svečias |