Paruošiamas per: 50 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Vokiški kepenėlių kukuliai (Leberknodel).
Sužiedėjusią ir sutrupintą duoną 1 val. pamirkyti šiltame piene, po to nukošti.
Nulupti svogūnus, nuo kepenėlių (jautienos arba veršienos) nudirti odelę. Kepenėles sumalti kartu su svogūnais ir petražolėmis. Sukrėsti į molinį dubenį ir sumaišyti su drėgnu duonos minkštimu. Įdėti tarkuotą citrinos žievę, smulkintas petražoles, mairūną, kiaušinius (trynį ir baltymą), pagal skonį druskos ir pipirų. Sudrėkintomis rankomis paruošti kukulius ir 20 min. virti pasūdytame vos verdančiame vandenyje.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |