Greitoji paieška

Kepenėlių kukuliai

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 50 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(0 žvaigždutės; balsavo: 0)
3 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
exit
Atsiųsti nuotrauką

Aprašymas

Vokiški kepenėlių kukuliai (Leberknodel).

Gaminimas

Sužiedėjusią ir sutrupintą duoną 1 val. pamirkyti šiltame piene, po to nukošti.

Nulupti svogūnus, nuo kepenėlių (jautienos arba veršienos) nudirti odelę. Kepenėles sumalti kartu su svogūnais ir petražolėmis. Sukrėsti į molinį dubenį ir sumaišyti su drėgnu duonos minkštimu. Įdėti tarkuotą citrinos žievę, smulkintas petražoles, mairūną, kiaušinius (trynį ir baltymą), pagal skonį druskos ir pipirų. Sudrėkintomis rankomis paruošti kukulius ir 20 min. virti pasūdytame vos verdančiame vandenyje.

Ingredientai

exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas
Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 6 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?