Greitoji paieška

Kepenėlių kukuliai

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 50 min.
Sudėtingumas: Vidutinis
Įvertinimas:
(5 žvaigždutės; balsavo: 1)
6 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
11 foto
exit
Atsiųsti nuotrauką

Aprašymas

Šveicariški kepenėlių kukuliai.

Gaminimas

Sužiedėjusį duonos minkštimą 30 min. pamirkyti šiltame piene. Nuo kiaulės kepenėlių nudirti odą, jas sumalti, sumaišyti su mirkytu duonos minkštimu. Įberti maždaug 100 g. smulkiai supjaustytų svogūnų, mairūnų, smulkintų petražolių, sudėti kiaušinius, miltus, tarkuotą muskatą, druską, pipirus. Viską gerai sumaišyti, kad pasidarytų vientisa masė. Sudrėkintomis rankomis padaryti pailgus kukulius. Kukulius sudėti į vos verdantį vandenį, pavirti 10 min. arba juos galima kepti įkaitintuose riebaluose.

Per tą laiką 60 g. svogūnų supjaustyti plonomis riekelėmis, išskaidyti žiedeliais ir pakepinti svieste.

Tiekti į stalą apibarstytus svogūnais ir aplietus lydytu sviestu.

Ingredientai

exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas
Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 6 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?