Paruošiamas per: 50 min.
Sudėtingumas: Vidutinis
Šveicariški kepenėlių kukuliai.
Sužiedėjusį duonos minkštimą 30 min. pamirkyti šiltame piene. Nuo kiaulės kepenėlių nudirti odą, jas sumalti, sumaišyti su mirkytu duonos minkštimu. Įberti maždaug 100 g. smulkiai supjaustytų svogūnų, mairūnų, smulkintų petražolių, sudėti kiaušinius, miltus, tarkuotą muskatą, druską, pipirus. Viską gerai sumaišyti, kad pasidarytų vientisa masė. Sudrėkintomis rankomis padaryti pailgus kukulius. Kukulius sudėti į vos verdantį vandenį, pavirti 10 min. arba juos galima kepti įkaitintuose riebaluose.
Per tą laiką 60 g. svogūnų supjaustyti plonomis riekelėmis, išskaidyti žiedeliais ir pakepinti svieste.
Tiekti į stalą apibarstytus svogūnais ir aplietus lydytu sviestu.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 7 m. |
Svečias |
Prieš 7 m. |
Svečias |
Prieš 7 m. |
Svečias |
Prieš 7 m. |
Svečias |
Prieš 7 m. |
Svečias |