Paruošiamas per: 1 val. 10 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Šveicariška kepeninė dešra su porais.
Porus nulupti, nuplauti, nesupjaustytus virti 30 min. sūdytame vandenyje kartu su dešra.
Iš sviesto, miltų ir pieno paruošti baltąjį bešamel padažą, įberti druskos, pipirų.
Porus ir dešrą išgriebti iš vandens, nuvarvinti; porus supjaustyti 3 - 4 cm. griežinėliais, pabarstyti kmynais, įdėti dešrą, viską užpilti padažu.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |