Greitoji paieška

Kepeninė dešra su porais

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 1 val. 10 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(0 žvaigždutės; balsavo: 0)
1 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
exit
Atsiųsti nuotrauką

Aprašymas

Šveicariška kepeninė dešra su porais.

Gaminimas

Porus nulupti, nuplauti, nesupjaustytus virti 30 min. sūdytame vandenyje kartu su dešra.

Iš sviesto, miltų ir pieno paruošti baltąjį bešamel padažą, įberti druskos, pipirų.

Porus ir dešrą išgriebti iš vandens, nuvarvinti; porus supjaustyti 3 - 4 cm. griežinėliais, pabarstyti kmynais, įdėti dešrą, viską užpilti padažu.

Ingredientai

exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas
Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 6 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?