Paruošiamas per: 1 val. 0 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Nuvalytas kepenis supjaustykite gabaliukais, truputį apkepinkite su su rūkyta mėsa ir svogūnu, įpilkite karšto vandens ir troškinkite, kol kepenys suminkštės. Ištroškintus produktus du kartus pemalkite, į masę nukoškite skystį, kuriame buvo troškinamos kepenys, ir viską pertrinkite per sietelį. Pridėkite prieskonių ir gerai išsukite, retkarčiais įdėdami po gabalėlį sviesto.
Masę sudėkite į formą ir palikite atvėsti. Puoškite petražolių lapeliais.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |