Greitoji paieška

Kepenų paštetas su rukyta mėsa.

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 1 val. 0 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(1 žvaigždutės; balsavo: 1)
1 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
11 foto
exit
Atsiųsti nuotrauką

Gaminimas

Nuvalytas kepenis supjaustykite gabaliukais, truputį apkepinkite su su rūkyta mėsa ir svogūnu, įpilkite karšto vandens ir troškinkite, kol kepenys suminkštės. Ištroškintus produktus du kartus pemalkite, į masę nukoškite skystį, kuriame buvo troškinamos kepenys, ir viską pertrinkite per sietelį. Pridėkite prieskonių ir gerai išsukite, retkarčiais įdėdami po gabalėlį sviesto.

Masę sudėkite į formą ir palikite atvėsti. Puoškite petražolių lapeliais.

Ingredientai

  • Cukrus:Pagal skonį
  • Druska:Pagal skonį
  • Kepenėlės:500g
  • konjakas arba vynas:2 šaukštai
  • Muskatas:Pagal skonį
  • Pipirai:Pagal skonį
  • Rūkyta nugarinė:100g
  • Sviestas:100g
  • Svogūnas:1 vnt.
Žymės:
Kategorijos:
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas
Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 5 m.
Svečias
Prieš 5 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 5 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 5 m.
Svečias
Prieš 5 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?