Kepenų šašlykas su grybais

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 40 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(0 žvaigždutės; balsavo: 0)
2 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
exit
Atsiųsti nuotrauką

Aprašymas

1 porcija.

Gaminimas

Veršienos arba vištienos kepenis išplaukite, išpjaukite gyslas, nuimkite plėves, supjaustykite gabalėliais, pabarstykite druska.

Šviežius grybus nuvalykite, nuplikykite verdančiu vandeniu, gerai nusausinkite. Jie grybų kepurėlės didesnės, perpjaukite pusiau. Pabarstykite druska, pipirais.

Rūkytą šoninę supjaustykite plonais kvadrato formos gabalėliais.

Paruoštus produktus sumaukite eilėmis ant iešmo: šonine, kepenys, grybai, vėl šonine, kepenys, grybai ir taip toliau, kol sumausite viską. Sumautą ant iešmo šašlyką aptepkite sviestu ir kepkite ant perdegusių įkaitusių anglių maždaug 10 - 15 min. , dažnai vartydami.

Ingredientai

  • Grybai:70 g.
  • Kepenys:70 g.
  • Rūkyta šoninė:30 g.
  • Sviestas:15 g.
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas

Naujausi receptai

Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 7 m.
Svečias
Prieš 7 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 7 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 7 m.
Svečias
Prieš 7 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?