Paruošiamas per: 40 min.
Sudėtingumas: Lengvas
1 porcija.
Veršienos arba vištienos kepenis išplaukite, išpjaukite gyslas, nuimkite plėves, supjaustykite gabalėliais, pabarstykite druska.
Šviežius grybus nuvalykite, nuplikykite verdančiu vandeniu, gerai nusausinkite. Jie grybų kepurėlės didesnės, perpjaukite pusiau. Pabarstykite druska, pipirais.
Rūkytą šoninę supjaustykite plonais kvadrato formos gabalėliais.
Paruoštus produktus sumaukite eilėmis ant iešmo: šonine, kepenys, grybai, vėl šonine, kepenys, grybai ir taip toliau, kol sumausite viską. Sumautą ant iešmo šašlyką aptepkite sviestu ir kepkite ant perdegusių įkaitusių anglių maždaug 10 - 15 min. , dažnai vartydami.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 9 m. |
Svečias |
Prieš 9 m. |
Svečias |
Prieš 9 m. |
Svečias |
Prieš 9 m. |
Svečias |
Prieš 9 m. |
Svečias |