Kategorijos
- Sveikas maistas
- Pigu ir greita
- Gurmanams
- Alkoholiniai
- Apkepai
- Blynų receptai
- Bulvių patiekalai
- Daržovių patiekalai
- Desertai, saldumynai
- Duonos patiekalai
- Featured
- Gėrimai, kokteiliai
- Gira
- Grybų patiekalai
- Iškylų receptai
- Įvairūs desertai
- Įvairūs patiekalai
- Jūros gėrybės
- Kalėdiniai patiekalai
- Karšti patiekalai
- Kava
- Kompotai
- Konservavimas
- Kruopų patiekalai
- Kūčių patiekalai
- Ledai ir šerbetai
- Makaronų patiekalai
- Marinavimas
- Mėsos patiekalai
- Miltiniai patiekalai
- Nealkoholiniai
- Padažai
- Paukštienos patiekalai
- Picos
- Pieno patiekalai
- Pyragai
- Receptai vaikams
- Saldainiai
- Salotos, garnyrai
- Sausainiai
- Sriubos
- Sumuštiniai
- Tortai
- Troškiniai
- Uogienės
- Uogų patiekalai
- Užkandžiai
- Vaisių patiekalai
- Žuvies patiekalai
Kepti ryžiai
Aprašymas
Nasi Goreng -kepti ryžiai - vienas populiariausių indonezietiškų patiekalų.
Gaminimas
Pasūdytame vandenyje išverdama biri ryžių košė. Ji išverčiama į sietą, kad nuvarvėtų vanduo. Jei mėsa dar neparuošta, ryžiai pridengiami servetėle ir su visu indu įstatomi į dubenį su karštu vandeniu, kad neatvėstų.
Smulkiai supjaustyti svogūnai, plonais žiedeliais supjaustyti ankštiniai pipirai ir česnakas pakepinami įkaitintame aliejuje, sumaišomi su kubeliais supjaustyta mėsa. Viskas apibarstoma druska bei pipirais, dar pakepinama, paskui sukrečiama ryžiai ir truputį pasūdyta vėžių arba krabų mėsa. Įberiamas žiupsnelis cukraus. Viskas 5 min. pakepinama.
Prie keptų ryžių paduodama šviežių agurkų skiltelių, pomidorų arba kiaušinių, keptų svogūnų žiedelių, žalių arba keptų bananų puselių.
Ingredientai
Receptas #6672
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Atsiliepimai ir vertinimai
Naujausi receptai
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |