Greitoji paieška

Kepti ryžiai

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 1 val. 0 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(5 žvaigždutės; balsavo: 1)
6 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
11 foto
exit
Atsiųsti nuotrauką

Aprašymas

Nasi Goreng -kepti ryžiai - vienas populiariausių indonezietiškų patiekalų.

Gaminimas

Pasūdytame vandenyje išverdama biri ryžių košė. Ji išverčiama į sietą, kad nuvarvėtų vanduo. Jei mėsa dar neparuošta, ryžiai pridengiami servetėle ir su visu indu įstatomi į dubenį su karštu vandeniu, kad neatvėstų.

Smulkiai supjaustyti svogūnai, plonais žiedeliais supjaustyti ankštiniai pipirai ir česnakas pakepinami įkaitintame aliejuje, sumaišomi su kubeliais supjaustyta mėsa. Viskas apibarstoma druska bei pipirais, dar pakepinama, paskui sukrečiama ryžiai ir truputį pasūdyta vėžių arba krabų mėsa. Įberiamas žiupsnelis cukraus. Viskas 5 min. pakepinama.

Prie keptų ryžių paduodama šviežių agurkų skiltelių, pomidorų arba kiaušinių, keptų svogūnų žiedelių, žalių arba keptų bananų puselių.

Ingredientai

  • Aliejus:4 šaukštai
  • Česnakas:2 skiltelės
  • Citrinos sultys:truputis
  • Cukrus:žiupsnelis
  • Druska:truputis
  • krabų konservai:1 dėžutė
  • Raudonieji pipirai:1 šaukštelis
  • Ryžiai:2 stiklinės
  • saldūs ankštiniai pipirai:2 vnt.
  • Svogūnai:2 vnt.
  • Vištiena:300 g.
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas
Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 7 m.
Svečias
Prieš 7 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 7 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 7 m.
Svečias
Prieš 7 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?