Paruošiamas per: 20 min.
Sudėtingumas: Vidutinis
Kepti obuoliai pertrinami per sietelį, pridedama cukraus, citrinos sulčių, romo arba likerio ir išbrinkintos bei ištirpintos želatinos. Viskas sumaišoma su išplaktais baltymais ir atšaldoma.
Kremą galima papuošti miltiniu cukrumi išplakta grietine ar grietinėle.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
O aš grietinę užtepu tosieig ant batono, nemaišau su obuoliais. Daug žmonių esu tais sumuštinukais vaišinusi, tai jie net nesupranta , kad ten grietinė, galvoja , kad koks kremas arba varškė. skaniausia, kai darau ant prancūziško batono, beje, dar būtinai reikia pabarstyti cinamonu.
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |