Greitoji paieška

Keptų obuolių kremas

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 20 min.
Sudėtingumas: Vidutinis
Įvertinimas:
(3 žvaigždutės; balsavo: 1)
1 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
exit
Atsiųsti nuotrauką

Gaminimas

Kepti obuoliai pertrinami per sietelį, pridedama cukraus, citrinos sulčių, romo arba likerio ir išbrinkintos bei ištirpintos želatinos. Viskas sumaišoma su išplaktais baltymais ir atšaldoma.

Kremą galima papuošti miltiniu cukrumi išplakta grietine ar grietinėle.

Ingredientai

  • Citrina:1 vnt.
  • Kiaušiniai:10 vnt.
  • Miltinis cukrus:pagal skonį
  • obuoliai (rūgštūs):12 vnt.
  • Romas:4 šaukštai
  • Želatina:20 g.
Žymės:
Kategorijos:
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

eCuDfLiUxRpDtpoVf
Prieš 7 m.
Grupė:
Įvertino:

O aš grietinę užtepu tosieig ant batono, nemaišau su obuoliais. Daug žmonių esu tais sumuštinukais vaišinusi, tai jie net nesupranta , kad ten grietinė, galvoja , kad koks kremas arba varškė. skaniausia, kai darau ant prancūziško batono, beje, dar būtinai reikia pabarstyti cinamonu.

Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas
Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 6 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?