Greitoji paieška

Kiaulės kojos su raugintais kopūstais ir žirneliais (Vokietija)

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 1 val. 40 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(0 žvaigždutės; balsavo: 0)
1 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
exit
Atsiųsti nuotrauką

Gaminimas

Žirniai perrenkami, perplaunami šaltame vandenyje ir, įbėrus mairūno bei druskos, verdami, kol suminkštėja.

Kiaulių kojytės 1 val. paverdamos su trupučiu vandens, svogūnu, lauro lapu, kadagio uogomis. Paskui į puodą sukrečiami rauginti kopūstai, ant viršaus sudedamos kiaulių kojytės ir verdama dar bent 30 min.

Žirniai pertrinami per sietą, sukrečiami į dubenį kartu su raugintais kopūstais ir kiaulių kojytėmis.

Prie patiekalo paduoti virtų bulvių ir būtinai garstyčių :).

Ingredientai

  • Druska:truputis
  • Kadagio uogos:keletas
  • Kiaulių kojos:4 vnt.
  • lauro lapelis:1 vnt.
  • Mairūnas:1 šaukštelis
  • Rauginti kopūstai:1 kg.
  • Svogūnas:1 vnt.
  • žalieji žirniai:375 g.
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas
Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 6 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?