Greitoji paieška

Kiaulės kojos su raugintais kopūstais ir žirneliais (Vokietija)

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 1 val. 40 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(0 žvaigždutės; balsavo: 0)
1 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
exit
Atsiųsti nuotrauką

Gaminimas

Žirniai perrenkami, perplaunami šaltame vandenyje ir, įbėrus mairūno bei druskos, verdami, kol suminkštėja.

Kiaulių kojytės 1 val. paverdamos su trupučiu vandens, svogūnu, lauro lapu, kadagio uogomis. Paskui į puodą sukrečiami rauginti kopūstai, ant viršaus sudedamos kiaulių kojytės ir verdama dar bent 30 min.

Žirniai pertrinami per sietą, sukrečiami į dubenį kartu su raugintais kopūstais ir kiaulių kojytėmis.

Prie patiekalo paduoti virtų bulvių ir būtinai garstyčių :).

Ingredientai

  • Druska:truputis
  • Kadagio uogos:keletas
  • Kiaulių kojos:4 vnt.
  • lauro lapelis:1 vnt.
  • Mairūnas:1 šaukštelis
  • Rauginti kopūstai:1 kg.
  • Svogūnas:1 vnt.
  • žalieji žirniai:375 g.
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas

Naujausi receptai

Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 10 m.
Svečias
Prieš 10 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 10 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 10 m.
Svečias
Prieš 10 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?