Paruošiamas per: 30 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Rūkyta nugarinė supjaustoma plonais griežinėliais, kurie iš abiejų pusių apkepinami svieste.
Duona suraikoma tokio pat dydžio plonomis riekutėmis, kurios taip pat iš abiejų pusių apkepinamos svieste.
Kietai išvirtų kiaušinių nupjaunamas galas, kad būtų galima pastatyti, o viršus įpjaunamas penkiose vietose, ir skiltelės atlenkiamos lyg lelijos lapai.
Ant duonos riekučių dedama po nugarinės griežinėlį ir kiaušinį. Visos riekutės sudedamos į lėkštę ant lapinių salotų, papuošiamos svogūnų laiškais, krapų lapeliais, pašlakstomos grietine (majonezu), pabarstomos maltais pipirais.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |