Paruošiamas per: 1 val. 0 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Knedlių su kepenėlėmis receptas pagal čekų virtuvę.
Pyragas supjaustomas kubeliais.
Kepenėlės, lašinukai, svogūnas ir žalumynai sumalami mėsmale ir sumaišomi su pyrago kubeliais.
Piene išleidžiami miltai, įmušamas kiaušinis. Mišinys užpilamas ant pyrago kubelių ir, indą uždengus dangčiu, 20 min. palaikomas. Paskui, jei norima, galima į jį įberti petražolių lapelių ir citrinos žievelės, druskos.
Iš šios masės padaromi kukuliai, jie truputį pavoliojami krakmole, suleidžiami į menkai pasūdytą verdantį vandenį ir 10 - 15 min. verdami atn mažos ugnies.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |