Knedliai su kepenėlėmis

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 1 val. 0 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(0 žvaigždutės; balsavo: 0)
3 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
11 foto
exit
Atsiųsti nuotrauką

Aprašymas

Knedlių su kepenėlėmis receptas pagal čekų virtuvę.

Gaminimas

Pyragas supjaustomas kubeliais.

Kepenėlės, lašinukai, svogūnas ir žalumynai sumalami mėsmale ir sumaišomi su pyrago kubeliais.

Piene išleidžiami miltai, įmušamas kiaušinis. Mišinys užpilamas ant pyrago kubelių ir, indą uždengus dangčiu, 20 min. palaikomas. Paskui, jei norima, galima į jį įberti petražolių lapelių ir citrinos žievelės, druskos.

Iš šios masės padaromi kukuliai, jie truputį pavoliojami krakmole, suleidžiami į menkai pasūdytą verdantį vandenį ir 10 - 15 min. verdami atn mažos ugnies.

Ingredientai

  • Citrinos žievelė:1 vnt.
  • Druska:truputis
  • Kepenėlės:250-300 g.
  • Kiaušinis:1 vnt.
  • Lašinukai:50 g.
  • miltai arba bulvių krakmolas:65 g.
  • Pienas:1/4 l.
  • Pyragas:400 g.
  • Svogūnas:1 vnt.
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas

Naujausi receptai

Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 7 m.
Svečias
Prieš 7 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 7 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 7 m.
Svečias
Prieš 7 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?