Paruošiamas per: 1 val. 30 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Kinietiškai pagaminti krabai su Šanchajaus padažu.
Krabai perplaunami šiltu vandeniu, sumaišomi su smulkiai supjaustytu svogūnu (1 vnt.), druska, pipirais, actu, aliejumi, maltu imbieru ir 1 val. palaikomi. Iš miltų, pieno ir kiaušinio užmaišoma skysta tešla. Ji taip pat 1 val. palaikoma.
Šanchajaus padažas: svogūnai smulkiai supjaustomi, sumaišomi su smulkiai kapotu imbieru, įmetama skiltelė česnako ir patroškinama. Kai svogūnai suminkštėja, česnakas išimamas, įkrečiama pomidorų tyrės, išmaišoma, pasūdoma ir įberiama pipirų.
Marinuotų krabų gabaliukai truputį nusausinami, suvilgomi paruoštoje tešloje ir išverdami aliejuje. Patiekiami iš karto su biria ryžių koše.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 9 m. |
Svečias |
Prieš 9 m. |
Svečias |
Prieš 9 m. |
Svečias |
Prieš 9 m. |
Svečias |
Prieš 9 m. |
Svečias |