Greitoji paieška

Krabų lazdelės tešloje

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 30 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(3 žvaigždutės; balsavo: 4)
38 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
11 foto
exit
Atsiųsti nuotrauką

Aprašymas

Mes mėgstame šį patiekalą pusryčiams, pavakariams ar pakramsnoti prie kokio filmo. Labai geras užkandis gamtoje ar draugų susitikime.

Gaminimas

Krabų lazdeles reikia atšildyti. Kad būtų skalsiau, aš jas perpjaunu per pusę - ir gaunasi dvigubai daugiau :)

Iš alaus ir miltų suplakame tešlą: tešla turi būti gana lipni ir tįstanti. Mes namuose visuomet turime nealkoholinio alaus, tačiau tinka ir alkoholinis - jis daugiau putoja.

Galima kepti keptuvėje, fritiūrinėje arba mažame puode. Į puodą įpilame aliejaus ir jame verdame apvoliotas tešloje krabų lazdeles.

Ingredientai

exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

as:)
Prieš 8 m.
Grupė:
Įvertino:

Labai skanu:)

Zilvinas
Prieš 9 m.
Grupė: Pradedantieji
Įvertino:

Turetu buti neblogai

Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas
Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 6 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?