Paruošiamas per: 1 val. 10 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Maltų kukurūzų suflė.
Į pieną supilti maltus kukurūzus, įberti druskos, pipirų. Virti ant vidutinės ugnies, kol kukurūzai sugers pieną. Tada ugnį sumažinti ir dar 10 min. virti ant silpnos ugnies. Puodą nukaisti, sudėti sviestą, išplaktus kiaušinio trynius ir tarkuotą sūrį.
Kiaušinio baltymus išplakti iki standžių putų, sudėti į tešlą.
Viską sudėti į gerai sviestu išteptą suflė formą ir kepti maždaug 20 min. karštoje orkaitėje.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |