Greitoji paieška

Kumpio kukulaičiai su žaliuoju padažu

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 1 val. 10 min.
Sudėtingumas: Vidutinis
Įvertinimas:
(0 žvaigždutės; balsavo: 0)
1 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
exit
Atsiųsti nuotrauką

Gaminimas

Ištirpinkite sviestą, į jį po vieną muškite trynius. Kumpį supjaustykite kubeliais ir įmaišykite į sviesto ir trynių masę. Ten pat berkite džiūvėsėlius, žalumynus ir gardinkite juodaisiais pipirais. Paskui pilkite iki standžios putelės išplaktus baltymus, kruopščiai išsukite ir lipdykite mažus pailgus kukulaičius. Vieną kukulaitį įmeskite į verdantį sultinį, jei jis nepraras formos ir neiširs, dėkite visus likusius. Jei iširs, tuomet į masę berkite daugiau džiūvėsėlių, rūpestingai permaišykite ir vėl formuokite kukulaičius. Virkite ant nekaitrios ugnies, kai jie iškils į paviršių, virkite dar 2-3 minutes, atsargiai išgriebkite, nuvarvinkite, guldykite i gilų indą ir ataušinkite. Gaminkite padažą. Į majonezą įmaišykite cukrų ir garstyčias. Špinatus, peletrūnus ir svogūnų laiškus sukapokite, sutrinkite, įpilkite 2 šaukštus šalto virinto vandens, išmaišykite ir per sietelį išspauskite sultis. Sultis pilkite į majonezą ir išsukite. Ten pat suberkite itin smulkiais kubeliais supjaustytus agurkus. Padažą pilkite ant kukulaičių ir tiekite.

Ingredientai

  • Agurkai:2-3 vnt.
  • Cukrus:3 šaukšteliai
  • Druska:žiupsnelis
  • Garstyčios:1 šaukštas
  • Kiaušiniai:6 šaukštai
  • Kumpis:400 g.
  • Majonezas:400 g.
  • Malti juodieji pipirai:pagal skonį
  • Peletrūnai:15 g.
  • Pienas:8 šaukštai
  • Skrudinti džiūvėsėliai:500 g.
  • Špinatai:50 g.
  • Sviestas:200 g.
  • Svogūnų laiškai:1 šaukštas
  • Žalumynai:2 šaukštai (kapotų)
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas
Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 6 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?