Greitoji paieška

Labskausas

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 1 val. 40 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(0 žvaigždutės; balsavo: 0)
2 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
11 foto
exit
Atsiųsti nuotrauką

Aprašymas

Vokiškas patiekalas labskausas.

Gaminimas

Mėsa išverdama, atšaldoma ir sumalama mėsmale. Iš virtų, nesūdytų bulvių, nukošus vandenį, paruošiama tyrė. Pusė marinuotų raudonųjų burokėlių, 2 agurkai ir 2 silkių puselės stambiai supjaustoma.

Puode ištirpinami riebalai ir juose pakepinami smulkiai supjaustyti svogūnai. Sudedama mėsa, bulvių tyrė, smulkiai supjaustyti marinuoti raudonieji burokėliai, agurkai ir silkė. Valgis pabarstomas pipirais. Nuolat maišant tyrė įkaitinama.

Kaip priedas prie patiekalo skiriama nesūri silkė, raudonieji burokėliai, agurkai ir neplakto kiaušinio kiaušinienė.

Ingredientai

  • Bulvės:1 kg.
  • Kiaušiniai:4 vnt.
  • Mėsa:350-400 g.
  • Pipirai:truputis
  • Raudonieji burokėliai:250 g.
  • Rauginti agurkai:3 vnt.
  • Riebalai:3 šaukštai
  • Silkė:6 vnt.
  • Svogūnai:2 vnt.
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas
Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 6 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?