Paruošiamas per: 1 val. 30 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Užminkoma mielinė tešla ir pastatoma, kad pakiltų. Po to iš jos daromi voleliai ir supjaustomi gabalėliais. Kiekvienas jų išplojamas paplotėliu, pridedama įdaro, ir viršus gražiai užspaudžiamas.
Bandelės dedamos į skardą, leidžiama dar kartą pakilti, patepama išplaktu kiaušiniu ir iškepama.
Įdaras: rūkyta šoninė, svogūnai, pipirai, pyrago džiūvėsiai, petražolės smulkiai sukapojami ir sumaišomi.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 9 m. |
Svečias |
Prieš 9 m. |
Svečias |
Prieš 9 m. |
Svečias |
Prieš 9 m. |
Svečias |
Prieš 9 m. |
Svečias |