Lazdelės su krapų padažu

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 20 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(5 žvaigždutės; balsavo: 1)
3 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
exit
Atsiųsti nuotrauką

Gaminimas

Lazdeles atšildykite. Alų gerai išmaišykite su miltais, kad nebūtų gumuliukų. Lazdeles voliokite šioje tešloje ir 7-8 minutes kepkite įkaitintuose riebaluose, kol gražiai apskrus. Padažą maišykite iš stiklinės majonezo, tarkuoto sūrio, dviejų trintų česnako skiltelių ir krapų.

Ingredientai

  • Aliejus:(kepimui)
  • Alus:1 stiklinė
  • Česnakai:2 skiltelės (trintos)
  • Fermentinis sūris:75 g. (tarkuotas)
  • Krabų lazdelės:2 pakeliai
  • Krapai:2 šaukštai
  • Majonezas:1 stiklinė
  • Miltai:1 stiklinė
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas

Naujausi receptai

Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 8 m.
Svečias
Prieš 8 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 8 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 8 m.
Svečias
Prieš 8 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?