Greitoji paieška

Lazdelės su krapų padažu

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 20 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(5 žvaigždutės; balsavo: 1)
3 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
exit
Atsiųsti nuotrauką

Gaminimas

Lazdeles atšildykite. Alų gerai išmaišykite su miltais, kad nebūtų gumuliukų. Lazdeles voliokite šioje tešloje ir 7-8 minutes kepkite įkaitintuose riebaluose, kol gražiai apskrus. Padažą maišykite iš stiklinės majonezo, tarkuoto sūrio, dviejų trintų česnako skiltelių ir krapų.

Ingredientai

  • Aliejus:(kepimui)
  • Alus:1 stiklinė
  • Česnakai:2 skiltelės (trintos)
  • Fermentinis sūris:75 g. (tarkuotas)
  • Krabų lazdelės:2 pakeliai
  • Krapai:2 šaukštai
  • Majonezas:1 stiklinė
  • Miltai:1 stiklinė
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas

Naujausi receptai

Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 10 m.
Svečias
Prieš 10 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 10 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 10 m.
Svečias
Prieš 11 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?