Paruošiamas per: 1 val. 20 min.
Sudėtingumas: Vidutinis
Mėsa sumalama kartu su svieste pakepintais svogūnais, o lajus smulkiai suskutamas. Viskas gerai išmaišoma.
Iš recepte nurodytų produktų užminkoma tešla (miltai, 2 kiaušiniai, vanduo ir druska), plonai iškočiojama. Ant jos, toliau nuo krašto, dedami maži mėsos gabalėliai, užverčiami tešla, ir taurele išspaudžiami koldūnai.
Verdama pasūdytame vandenyje prieš pat valgant.
Koldūnai patiekiami su tuo pačiu sultiniu, kuriame virė, arba sausi, užpilti svieste pakepintais pyrago džiūvėsiais.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 8 m. |
Svečias |
Prieš 8 m. |
Svečias |
Prieš 8 m. |
Svečias |
Prieš 8 m. |
Svečias |
Prieš 8 m. |
Svečias |