Greitoji paieška

Lietuviški koldūnai

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 1 val. 20 min.
Sudėtingumas: Vidutinis
Įvertinimas:
(2 žvaigždutės; balsavo: 2)
6 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
11 foto
exit
Atsiųsti nuotrauką

Gaminimas

Mėsa sumalama kartu su svieste pakepintais svogūnais, o lajus smulkiai suskutamas. Viskas gerai išmaišoma.

Iš recepte nurodytų produktų užminkoma tešla (miltai, 2 kiaušiniai, vanduo ir druska), plonai iškočiojama. Ant jos, toliau nuo krašto, dedami maži mėsos gabalėliai, užverčiami tešla, ir taurele išspaudžiami koldūnai.

Verdama pasūdytame vandenyje prieš pat valgant.

Koldūnai patiekiami su tuo pačiu sultiniu, kuriame virė, arba sausi, užpilti svieste pakepintais pyrago džiūvėsiais.

Ingredientai

exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nilsonas
Prieš 4 m.
Grupė:
Įvertino:

Mesos idaras labai geras, o teslos zinau geresni...

Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas
Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 271 d.
Svečias
Prieš 272 d.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 277 d.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 277 d.
Svečias
Prieš 284 d.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?