Greitoji paieška

Lietuviški koldūnai

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 1 val. 20 min.
Sudėtingumas: Vidutinis
Įvertinimas:
(2 žvaigždutės; balsavo: 2)
6 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
11 foto
exit
Atsiųsti nuotrauką

Gaminimas

Mėsa sumalama kartu su svieste pakepintais svogūnais, o lajus smulkiai suskutamas. Viskas gerai išmaišoma.

Iš recepte nurodytų produktų užminkoma tešla (miltai, 2 kiaušiniai, vanduo ir druska), plonai iškočiojama. Ant jos, toliau nuo krašto, dedami maži mėsos gabalėliai, užverčiami tešla, ir taurele išspaudžiami koldūnai.

Verdama pasūdytame vandenyje prieš pat valgant.

Koldūnai patiekiami su tuo pačiu sultiniu, kuriame virė, arba sausi, užpilti svieste pakepintais pyrago džiūvėsiais.

Ingredientai

exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nilsonas
Prieš 13 m.
Grupė:
Įvertino:

Mesos idaras labai geras, o teslos zinau geresni...

Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas

Naujausi receptai

Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 10 m.
Svečias
Prieš 10 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 10 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 10 m.
Svečias
Prieš 10 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?