Paruošiamas per: 50 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Kopūsto gūžė apvirinama pasūdytame vandenyje, išgriebiama ir gerai nuspaudžiamas vanduo.
Mėsa, kopūstas, pakepintas riebaluose svogūnas sumalami, dedami prieskoniai, išsukti kiaušinio tryniai, džiūvėsiai, išplakti baltymai, viskas išmaišoma. Tada padaryti maltiniai pavoliojami džiūvėsiuose, apkepinami iš abiejų pusių karštuose riebaluose, sudedami į pusdubenį ir pastatomi šiltai 10 min.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |