Greitoji paieška

Maltiniai su kopūstais

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 50 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(0 žvaigždutės; balsavo: 0)
1 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
11 foto
exit
Atsiųsti nuotrauką

Gaminimas

Kopūsto gūžė apvirinama pasūdytame vandenyje, išgriebiama ir gerai nuspaudžiamas vanduo.

Mėsa, kopūstas, pakepintas riebaluose svogūnas sumalami, dedami prieskoniai, išsukti kiaušinio tryniai, džiūvėsiai, išplakti baltymai, viskas išmaišoma. Tada padaryti maltiniai pavoliojami džiūvėsiuose, apkepinami iš abiejų pusių karštuose riebaluose, sudedami į pusdubenį ir pastatomi šiltai 10 min.

Ingredientai

exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas
Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 6 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?