Greitoji paieška

Mantai su avienos įdaru

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 1 val. 30 min.
Sudėtingumas: Vidutinis
Įvertinimas:
(2 žvaigždutės; balsavo: 2)
3 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
exit
Atsiųsti nuotrauką

Aprašymas

Mantai (koldūnai) - tai vienas populiariausių mėsiškų patiekalų Centrinėje Azijoje, kilęs iš Kinijos.

Gaminimas

Užminkoma kieta tešla iš miltų ir pasūdyto vandens, kaip lakštiniams. Ji pridengiama drėgna servetėle ir 30 - 40 min. palaikoma. Iš tešlos iškočiojamas 3 cm. storio volelis, kuris supjaustomas 20 g. gabaliukais. Kiekvienai porcijai skiriama po 5 koldūnų.

Mėsa labai smulkiai sukapojama ar sumalama mėsmale. Į ją įdedama smulkiai supjaustytų svogūnų, įberiama druskos ir pipirų, įpilama truputį vandens. Viskas gerai išmaišoma. Šio įdaro prikemšama į tešlos rutuliukus. Paruošti mantai sudedami į riebalais išteptą sietą. Sietas pritvirtinamas ant puodo su verdančiu vandeniu ar mėsos sultiniu, gerai uždengiamas dangčiu, mantai verdami garuose 20 - 30 min. , kol tešla pasidaro sausa ir nebelimpa. Išvirę mantai sudedami į dubenį ir apipilami satano padažu (sultinys, sumaišytas su actu, druska, pipirais ir riebalais) ar grietine.

Ingredientai

exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas
Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 6 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?