Greitoji paieška

Mantai su avienos įdaru

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 1 val. 30 min.
Sudėtingumas: Vidutinis
Įvertinimas:
(2 žvaigždutės; balsavo: 2)
3 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
exit
Atsiųsti nuotrauką

Aprašymas

Mantai (koldūnai) - tai vienas populiariausių mėsiškų patiekalų Centrinėje Azijoje, kilęs iš Kinijos.

Gaminimas

Užminkoma kieta tešla iš miltų ir pasūdyto vandens, kaip lakštiniams. Ji pridengiama drėgna servetėle ir 30 - 40 min. palaikoma. Iš tešlos iškočiojamas 3 cm. storio volelis, kuris supjaustomas 20 g. gabaliukais. Kiekvienai porcijai skiriama po 5 koldūnų.

Mėsa labai smulkiai sukapojama ar sumalama mėsmale. Į ją įdedama smulkiai supjaustytų svogūnų, įberiama druskos ir pipirų, įpilama truputį vandens. Viskas gerai išmaišoma. Šio įdaro prikemšama į tešlos rutuliukus. Paruošti mantai sudedami į riebalais išteptą sietą. Sietas pritvirtinamas ant puodo su verdančiu vandeniu ar mėsos sultiniu, gerai uždengiamas dangčiu, mantai verdami garuose 20 - 30 min. , kol tešla pasidaro sausa ir nebelimpa. Išvirę mantai sudedami į dubenį ir apipilami satano padažu (sultinys, sumaišytas su actu, druska, pipirais ir riebalais) ar grietine.

Ingredientai

exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas

Naujausi receptai

Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 10 m.
Svečias
Prieš 10 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 10 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 10 m.
Svečias
Prieš 10 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?