Paruošiamas per: 50 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Menkes 3 - 4 val. pamirkyti vandenyje, kad nebūtų sūrios. Nuskusti, nulupti odą, išimti ašakas. Tada sugrūsti grūstuvėje su raudonaisiais pipirais, česnakais, susmulkintais svogūnais, lauro lapais, čiobreliais ir petražolėmis.
Miltus atskiesti vandens ir pieno mišiniu, įmušti kiaušinį, sumaišyti su trintomis menkėmis. Jei reikia, įberti druskos.
Pašildyti aliejų ir kepti, dedant šaukštą po šaukšto paruoštos masės.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |