Greitoji paieška

Mėsa su grybais

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 1 val. 20 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(0 žvaigždutės; balsavo: 0)
1 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
exit
Atsiųsti nuotrauką

Gaminimas

Mėsą supjaustyti plonomis riekelėmis, sumaišyti su smulkiai sukapotais česnakais, smulkiai pjaustyta petražole,morka, svogūnais. Suberti cukrų, druską, pipirus, ir mišinį 1 val. palaikyti.

Šviežius grybus patroškinti, o mėsą, užpylus vandeniu, išvirti ant didelės ugnies. Nuo išvirusios mėsos nupilti skystį, į mėsą sudėti grybus bei sviestą, ir valgį, dar truputį patroškinus, į stalą patiekti su biria ryžių koše.

Ingredientai

  • Česnakas:2 skiltelės
  • Cukrus:1 šaukštelis
  • druskos:truputis
  • Grybai:500 g.
  • Mėsa:500g.
  • Morka:1 vnt.
  • petražolės šaknis:1 vnt.
  • Pipirai:truputis
  • Sviestas:2 šaukštai
  • Svogūnai:2 vnt.
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas

Naujausi receptai

Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 10 m.
Svečias
Prieš 10 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 10 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 10 m.
Svečias
Prieš 10 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?