Paruošiamas per: 1 val. 20 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Mėsą supjaustyti plonomis riekelėmis, sumaišyti su smulkiai sukapotais česnakais, smulkiai pjaustyta petražole,morka, svogūnais. Suberti cukrų, druską, pipirus, ir mišinį 1 val. palaikyti.
Šviežius grybus patroškinti, o mėsą, užpylus vandeniu, išvirti ant didelės ugnies. Nuo išvirusios mėsos nupilti skystį, į mėsą sudėti grybus bei sviestą, ir valgį, dar truputį patroškinus, į stalą patiekti su biria ryžių koše.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |