Greitoji paieška

Mėsa su grybais

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 1 val. 20 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(0 žvaigždutės; balsavo: 0)
1 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
exit
Atsiųsti nuotrauką

Gaminimas

Mėsą supjaustyti plonomis riekelėmis, sumaišyti su smulkiai sukapotais česnakais, smulkiai pjaustyta petražole,morka, svogūnais. Suberti cukrų, druską, pipirus, ir mišinį 1 val. palaikyti.

Šviežius grybus patroškinti, o mėsą, užpylus vandeniu, išvirti ant didelės ugnies. Nuo išvirusios mėsos nupilti skystį, į mėsą sudėti grybus bei sviestą, ir valgį, dar truputį patroškinus, į stalą patiekti su biria ryžių koše.

Ingredientai

  • Česnakas:2 skiltelės
  • Cukrus:1 šaukštelis
  • druskos:truputis
  • Grybai:500 g.
  • Mėsa:500g.
  • Morka:1 vnt.
  • petražolės šaknis:1 vnt.
  • Pipirai:truputis
  • Sviestas:2 šaukštai
  • Svogūnai:2 vnt.
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas
Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 5 m.
Svečias
Prieš 5 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 5 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 5 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?