Greitoji paieška

Mėsos vyniotinis

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 1 val. 30 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(0 žvaigždutės; balsavo: 0)
1 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
exit
Atsiųsti nuotrauką

Gaminimas

Kiaulienos kumpis supjaustomas plonomis riekutėmis skersai raumenų, pamušama, aptepama įdaru ir suvyniojama. Vyniotiniai susmeigiami pagaliuku ar surišami, pavoliojami miltuose, apkepami karštuose riebaluose, sudedami į puodą ir, užpilti 1-2 stiklinėmis sultinio ar verdančio vandens bei pasūdyti, troškinami, kol mėsa pasidaro minkšta, bet nesuvirusi. Baigiant troškinti padažas paskaninamas grietine.

Įdaras: Svogūnai, agurkas, virtos morkos sukapojama ir patroškinama riebaluose. Tada dedama pomidorų košė, prieskoniai, duonos džiūvėsiai. Kai įdaras pravėsta, kad būtų rišlesnis, galima dėti žalią ir virtą kapotą kiaušinį.

Ingredientai

exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas

Naujausi receptai

Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 10 m.
Svečias
Prieš 10 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 10 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 10 m.
Svečias
Prieš 10 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?