Paruošiamas per: 1 val. 30 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Kiaulienos kumpis supjaustomas plonomis riekutėmis skersai raumenų, pamušama, aptepama įdaru ir suvyniojama. Vyniotiniai susmeigiami pagaliuku ar surišami, pavoliojami miltuose, apkepami karštuose riebaluose, sudedami į puodą ir, užpilti 1-2 stiklinėmis sultinio ar verdančio vandens bei pasūdyti, troškinami, kol mėsa pasidaro minkšta, bet nesuvirusi. Baigiant troškinti padažas paskaninamas grietine.
Įdaras: Svogūnai, agurkas, virtos morkos sukapojama ir patroškinama riebaluose. Tada dedama pomidorų košė, prieskoniai, duonos džiūvėsiai. Kai įdaras pravėsta, kad būtų rišlesnis, galima dėti žalią ir virtą kapotą kiaušinį.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |