Greitoji paieška

Mėsos vyniotinis

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 1 val. 30 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(0 žvaigždutės; balsavo: 0)
1 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
exit
Atsiųsti nuotrauką

Gaminimas

Kiaulienos kumpis supjaustomas plonomis riekutėmis skersai raumenų, pamušama, aptepama įdaru ir suvyniojama. Vyniotiniai susmeigiami pagaliuku ar surišami, pavoliojami miltuose, apkepami karštuose riebaluose, sudedami į puodą ir, užpilti 1-2 stiklinėmis sultinio ar verdančio vandens bei pasūdyti, troškinami, kol mėsa pasidaro minkšta, bet nesuvirusi. Baigiant troškinti padažas paskaninamas grietine.

Įdaras: Svogūnai, agurkas, virtos morkos sukapojama ir patroškinama riebaluose. Tada dedama pomidorų košė, prieskoniai, duonos džiūvėsiai. Kai įdaras pravėsta, kad būtų rišlesnis, galima dėti žalią ir virtą kapotą kiaušinį.

Ingredientai

exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas

Naujausi receptai

Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 7 m.
Svečias
Prieš 7 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 7 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 7 m.
Svečias
Prieš 7 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?