Kategorijos
- Sveikas maistas
- Pigu ir greita
- Gurmanams
- Alkoholiniai
- Apkepai
- Blynų receptai
- Bulvių patiekalai
- Daržovių patiekalai
- Desertai, saldumynai
- Duonos patiekalai
- Featured
- Gėrimai, kokteiliai
- Gira
- Grybų patiekalai
- Iškylų receptai
- Įvairūs desertai
- Įvairūs patiekalai
- Jūros gėrybės
- Kalėdiniai patiekalai
- Karšti patiekalai
- Kava
- Kompotai
- Konservavimas
- Kruopų patiekalai
- Kūčių patiekalai
- Ledai ir šerbetai
- Makaronų patiekalai
- Marinavimas
- Mėsos patiekalai
- Miltiniai patiekalai
- Nealkoholiniai
- Padažai
- Paukštienos patiekalai
- Picos
- Pieno patiekalai
- Pyragai
- Receptai vaikams
- Saldainiai
- Salotos, garnyrai
- Sausainiai
- Sriubos
- Sumuštiniai
- Tortai
- Troškiniai
- Uogienės
- Uogų patiekalai
- Užkandžiai
- Vaisių patiekalai
- Žuvies patiekalai
Mišrainė su kalmarais
Gaminimas
Jei kalmarai šaldyti su odele, tuomet atšildykite juos šaltame vandenyje. Paskui 3 minutes virkite 60-65 °C karščio vandenyje ir nulupkite odelę. Tada filė kruopščiai nuplaukite šaltu vandeniu, sumeskite į verdantį sūdytą vandenį. Kai vanduo užvirs, virkite 5 minutes. Kalmarus ataušinkite ir supjaustykite trumpais šiaudeliais. Bulves nulupkite ir suraikykite plonais griežinėliais. Svogūną sukapokite. Sumaišykite dalį kalmarų šiaudelių, bulvių griežinėlius ir svogūno gabaliukus ir gardinkite Vt majonezo. Salotų lapus išklokite lėkštėje, dėkite kauburį mišrainės ir puoškite likusiais kalmarų šiaudeliais, likusiu majonezu, barstykite kapotais svogūnų laiškais, petražolių ir krapų šakelėmis.
Ingredientai
Receptas #1166

Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Atsiliepimai ir vertinimai
Paskui 3 minutes virkite 60-65 °C karščio vandenyje .Taigi , zmogau vandens virimo temperatura 100 laipsniu!
Naujausi receptai
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |