Greitoji paieška

Mišrainė su kalmarais

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 40 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(1 žvaigždutės; balsavo: 2)
3 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
exit
Atsiųsti nuotrauką

Gaminimas

Jei kalmarai šaldyti su odele, tuomet atšildykite juos šaltame vandenyje. Paskui 3 minutes virkite 60-65 °C karščio vande­nyje ir nulupkite odelę. Tada filė kruopš­čiai nuplaukite šaltu vandeniu, sumeskite į verdantį sūdytą vandenį. Kai vanduo užvirs, virkite 5 minutes. Kalmarus ataušin­kite ir supjaustykite trumpais šiaudeliais. Bulves nulupkite ir suraikykite plonais griežinėliais. Svogūną sukapokite. Sumaišy­kite dalį kalmarų šiaudelių, bulvių grieži­nėlius ir svogūno gabaliukus ir gardinkite Vt majonezo. Salotų lapus išklokite lėkš­tėje, dėkite kauburį mišrainės ir puoškite likusiais kalmarų šiaudeliais, likusiu majonezu, barstykite kapotais svogūnų laiškais, petražolių ir krapų šakelėmis.

Ingredientai

  • Bulvės:4-5 (virtos su lupenomis)
  • Druska:pagal skonį
  • Kalmarų filė:150 g.
  • Krapai:1 šaukštelis
  • Majonezas:2 stiklinės
  • Petražolės:1 šaukštelis
  • Salotų lapai:
  • Svogūnai:1 vnt.
  • Svogūnų laiškai:1 šaukštas
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

anonimas
Prieš 11 m.
Grupė:
Įvertino:

Paskui 3 minutes virkite 60-65 °C karščio vande­nyje .Taigi , zmogau vandens virimo temperatura 100 laipsniu!

Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas

Naujausi receptai

Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 10 m.
Svečias
Prieš 10 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 10 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 10 m.
Svečias
Prieš 10 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?