Paruošiamas per: 1 val. 20 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Į išvirtus ryžius supilamas pienas, sudedami visi kiti recepte nurodyti produktai, išskyrus keptą arba virtą vištieną, citriną ir majonezą, paskiausiai - gerai išplakti baltymai ir atsargiai išmaišoma. Paruošta masė sukrečiama į tuščiavidurę formą, kuri įstatoma į kitą indą su karštu vandeniu, ir kepama orkaitėje apie 1 val.
Gatavi kiek atvėsę ryžiai išverčiami į pašildytą apvalų pusdubenį, o vidurys pripildomas šiltų paukštienos gabaliukų, pašlakstytų citrinos sultimis.
Viskas užpilama majonezu ar majonezo ir grietinės mišiniu.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |