Kategorijos
- Sveikas maistas
- Pigu ir greita
- Gurmanams
- Alkoholiniai
- Apkepai
- Blynų receptai
- Bulvių patiekalai
- Daržovių patiekalai
- Desertai, saldumynai
- Duonos patiekalai
- Featured
- Gėrimai, kokteiliai
- Gira
- Grybų patiekalai
- Iškylų receptai
- Įvairūs desertai
- Įvairūs patiekalai
- Jūros gėrybės
- Kalėdiniai patiekalai
- Karšti patiekalai
- Kava
- Kompotai
- Konservavimas
- Kruopų patiekalai
- Kūčių patiekalai
- Ledai ir šerbetai
- Makaronų patiekalai
- Marinavimas
- Mėsos patiekalai
- Miltiniai patiekalai
- Nealkoholiniai
- Padažai
- Paukštienos patiekalai
- Picos
- Pieno patiekalai
- Pyragai
- Receptai vaikams
- Saldainiai
- Salotos, garnyrai
- Sausainiai
- Sriubos
- Sumuštiniai
- Tortai
- Troškiniai
- Uogienės
- Uogų patiekalai
- Užkandžiai
- Vaisių patiekalai
- Žuvies patiekalai
Naminiai virtiniai su burokėlių įdaru
Gaminimas
Miltus nusijokite, padarykite viduryje duobutę, į ją suberkite druską, įmuškite kiaušinį ir įpilkite pašildyto vandens apie 80 g. Kiaušinį, druską, vandenį išmaišykite su mažu miltų kiekiu, kad ištirptų druska, po to pilkite likusį vandenį (70 g.) ir užmaišykite tešlą.
Paruoštą tešlą suskirstykite slyvos dydžio gabalėliais, plonai iškočiokite, į vidurį dėkite įdarą ir tešlos kraštus gerai užspauskite.
Paruoštus virtinius dėkite į verdantį pasūdytą vandenį ir virkite 15 - 20 min. Išvirusius virtinius truputį apipilkite riebalais, kad nesuliptų.
Įdaras: nuluptus burokėlius išvirkite, smulkiai sukapokite, patroškinkite, pridėkite aliejuje apkepintų smulkiai kapotų svogūnų. Baigdami troškinti, sudėkite smulkiai supjaustytą silkę, pipirus ir viską gerai išmaišykite.
Ingredientai
Receptas #7543
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Atsiliepimai ir vertinimai
Naujausi receptai
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |