Kategorijos
- Sveikas maistas
- Pigu ir greita
- Gurmanams
- Alkoholiniai
- Apkepai
- Blynų receptai
- Bulvių patiekalai
- Daržovių patiekalai
- Desertai, saldumynai
- Duonos patiekalai
- Featured
- Gėrimai, kokteiliai
- Gira
- Grybų patiekalai
- Iškylų receptai
- Įvairūs desertai
- Įvairūs patiekalai
- Jūros gėrybės
- Kalėdiniai patiekalai
- Karšti patiekalai
- Kava
- Kompotai
- Konservavimas
- Kruopų patiekalai
- Kūčių patiekalai
- Ledai ir šerbetai
- Makaronų patiekalai
- Marinavimas
- Mėsos patiekalai
- Miltiniai patiekalai
- Nealkoholiniai
- Padažai
- Paukštienos patiekalai
- Picos
- Pieno patiekalai
- Pyragai
- Receptai vaikams
- Saldainiai
- Salotos, garnyrai
- Sausainiai
- Sriubos
- Sumuštiniai
- Tortai
- Troškiniai
- Uogienės
- Uogų patiekalai
- Užkandžiai
- Vaisių patiekalai
- Žuvies patiekalai
Naminiai virtiniai su grybų įdaru
Gaminimas
Miltus nusijokite, padarykite viduryje duobutę, į ją suberkite druską, įmuškite kiaušinį ir įpilkite pašildyto vandens apie 80 g. Kiaušinį, druską, vandenį išmaišykite su mažu miltų kiekiu, kad ištirptų druska, po to pilkite likusį vandenį (70 g.) ir užmaišykite tešlą.
Paruoštą tešlą suskirstykite slyvos dydžio gabalėliais, plonai iškočiokite, į vidurį dėkite įdarą ir tešlos kraštus gerai užspauskite.
Paruoštus virtinius dėkite į verdantį pasūdytą vandenį ir virkite 15 - 20 min. Išvirusius virtinius truputį apipilkite riebalais, kad nesuliptų.
Įdaras: šviežius grybus nuvalykite, nuplikykite verdančiu vandeniu, smulkiai sukapokite, sudėkite į smulkiai sukapotus apkepintus svogūnus ir truputį patroškinkite. Įdėkite druskos ir pipirų. Tinka ir džiovinti grybai.
Ingredientai
Receptas #7544

Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Atsiliepimai ir vertinimai
Naujausi receptai
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |