Greitoji paieška

Naminiai virtiniai su grybų įdaru

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 40 min.
Sudėtingumas:
Įvertinimas:
(0 žvaigždutės; balsavo: 0)
1 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
exit
Atsiųsti nuotrauką

Gaminimas

Miltus nusijokite, padarykite viduryje duobutę, į ją suberkite druską, įmuškite kiaušinį ir įpilkite pašildyto vandens apie 80 g. Kiaušinį, druską, vandenį išmaišykite su mažu miltų kiekiu, kad ištirptų druska, po to pilkite likusį vandenį (70 g.) ir užmaišykite tešlą.

Paruoštą tešlą suskirstykite slyvos dydžio gabalėliais, plonai iškočiokite, į vidurį dėkite įdarą ir tešlos kraštus gerai užspauskite.

Paruoštus virtinius dėkite į verdantį pasūdytą vandenį ir virkite 15 - 20 min. Išvirusius virtinius truputį apipilkite riebalais, kad nesuliptų.

Įdaras: šviežius grybus nuvalykite, nuplikykite verdančiu vandeniu, smulkiai sukapokite, sudėkite į smulkiai sukapotus apkepintus svogūnus ir truputį patroškinkite. Įdėkite druskos ir pipirų. Tinka ir džiovinti grybai.

Ingredientai

exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas

Naujausi receptai

Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 10 m.
Svečias
Prieš 10 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 10 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 10 m.
Svečias
Prieš 10 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?